Färg

De som bott i den här lägenheten tidigare har haft pippi på färg. När vi flyttade in var hallen solgul och garderobsdörrarna tapetserade i svart tapet med stora, vita prästkragar. Under arbetet med renoveringen av hallen visade det sig att väggarna tidigare varit både röda, lila och lustig aprikosflammiga. Hujeda mig. I skrivande stund är hallen nymålad med kritvit täckfärg och väntar efter torkning på en ny kulör. Uppdatering kommer om vilken.

Efter hallen står resterande rum på tur. Undantaget badrummet. Det är tack och lov redan som vi vill ha det.



Sovrummets gula hälft. Den andra är ljusblå.


 
Så blått, så blått, så blått. Med ofiffig hörnlösning och opassande kökslådor. De kakelplattor som blev över gick för övrigt till att sätta färg på fönsterkarmarna. Så de är blå de med.

Kommentarer
Postat av: J.

Gillar den "infällda" hyllan sidan om sängen.

2008-09-20 @ 20:14:44
Postat av: Maria

Ser ju ändå mysigt ut! Tänker mig mycket vitt i stället! Håll ut i renoveringsröran...som sagt, tänk på oss så känns det säkert genast bättre! Ps. Inhandlade garderob igår för vädringsstället föll ihop i fredagsmorse!!! ;) KRAM

2008-09-21 @ 11:49:28
Postat av: jenny

Hehehe .. all färgen får mig att tänka på hur den stora lägenheten vi hade i kristianstad såg ut innan vi renoverade. Orange, gul och blått!

Vissa människor verkligen älskar färg av alla de slag och är helt obekymrade om färgerna de valt passar ihop eller ej!

2008-10-23 @ 18:43:25
URL: http://utankompass.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0