Värma glögg


Andreas presenterar vår nya häll.

Kommentarer
Postat av: Bror

Det gick undan! E det induktionshällen som e så snabb?

2008-12-05 @ 09:50:11
Postat av: mor

woow, det gick undan. Imponerande.

2008-12-05 @ 10:04:15
Postat av: Åsa

Jepp. Just att det går så snabbt är en av fördelarna med induktionshällen. Det är helt galet faktiskt. Går inte att jämföra med en vanlig spis. Den reagerar blixtsnabbt på reglering också. När man sänker värmen tar det knappt ett ögonblick innan grytan kokar mer/mindre. Dessutom blir själva plattan inte varm, utan bara det man ställer på den. Därför bränns ingenting vid även om det skulle råka koka över. Vi är helsålda.



Ni får komma hit och inspektera.

2008-12-05 @ 12:08:52
URL: http://asap.blogg.se/
Postat av: Titti

Ja här gick det undan .,.,.men var det fel på mitt syn-hörsel minne för jag tyckte det lät som om ni kokte glöggen!!??? Kram faster

2008-12-05 @ 12:55:26
Postat av: Åsa

Visst vet vi att glögg inte ska kokas, men den här gången offrade vi glöggen för effektens skull.

2008-12-05 @ 13:42:44
URL: http://asap.blogg.se/
Postat av: Titti

Jag förstod nästan det, att det var "Hällen" som var det intressanta!!.,.men som kemist blev jag lite nervös att ni kokte bort alkoholen!!!! Kram

2008-12-05 @ 13:51:52
Postat av: Andreas

Japp det är induktionshällen som gör jobbet. "instant-on" och "instant-off. Nu har vi lärt oss att inte trycka på "boost"-knappen utan att värma glöggen lite långsammare... Det går förresten lika bra med espressokannan och tekitteln :)

2008-12-06 @ 14:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0